COVID STOP

5 maart 2021

Beste mensen,                                                  

Door het virus wat door ons land gaat en door de wereld, hebben wij  besloten om helaas alle lessen, workshops en cursussen stop te zetten.

Zodra wij het weer veilig genoeg vinden om met groepen samen te komen gaan wij weer open.

Dit houd in dat wij nog niet weten wanneer we weer een aanbod met agenda online hebben staan maar om alle risico's uit te sluiten zijn we de aankomende tijd  nog steeds gesloten.

We vinden het heel erg jammer maar gezondheid staat ten alle tijden bovenaan.

Intussen houden we alles goed in de gaten en werken we achter de schermen door aan nieuwe mogelijkheden en voorbereidingen voor de seizoenen dat we wel weer open kunnen gaan.

Hierdoor hebben we tijd genoeg om dingen uit te zoeken en ook zelf aan de slag kunnen gaan om weer andere nieuwe dingen te leren en het aanpassen en verzorgen van ons basiskamp.

We houden jullie op de hoogte als de lessen weer door kunnen gaan en waarschijnlijk is dat pas weer in de lente van 2022.

Ondanks de versoepelingen hebben wij nog steeds besloten om dicht te blijven omdat wij werken met grote groepen kinderen van verschillende scholen. Om een idee te geven hoe wij werken krijgen wij  90 kinderen per dag op bezoek in het bos en dat een paar maanden lang, hierdoor is de kans op besmetting minimaal in deze tijd met de 1'5 meter afstand regel maar er is nog steeds geen garantie dat je dan niet besmet kan worden en dat is voor ons de redenen om nog steeds dicht te blijven, ondanks anderen bedrijven al open zijn.

Intussen blijf veilig en gezond, ga lekker naar buiten en geniet van de zomer, hopelijk tot snel gr Igor en Erik.

Feather of hope.jpg
Fern2 copy.png
logo  kampmanknives.jpg