Nieuws

COVID-19

May 23, 2020

Beste mensen,

Door het virus wat door ons land gaat en door de wereld, hebben wij in samenwerking met Stad&Natuur en ons zelf besloten om helaas alle lessen, workshops en cursussen stop te zetten totdat we weer veilig samen kunnen komen.

Dit houd in dat wij nog niet weten wanneer we weer een aanbod met agenda online hebben staan maar om alle risico's uit te sluiten zijn we de aankomende tijd tot na de winter gesloten.

Intussen houden we alles goed in de gaten en werken we achter de schermen door aan nieuwe mogelijkheden en voorbereidingen voor de seizoenen dat we wel weer open kunnen gaan.

Hierdoor hebben we tijd genoeg om dingen uit te zoeken en ook zelf aan de slag kunnen gaan om weer andere nieuwe dingen te leren en het aanpassen en verzorgen van ons basiskamp.

We houden jullie op de hoogte als de lessen weer door kunnen gaan!

Intussen blijf veilig en gezond, gr Igor en Erik.

Workshops scholen 2019

May 21, 2019

Afgelopen twee weken zijn we weer begonnen met de school workshops,  de workshops bestaan uit 3 onderdelen namelijk vuur maken zonder aansteker, water zuiveren en plantenleer waarbij we een wandeling door het bos maken, planten plukken en leren over welke planten eetbaar zijn en welke niet, medicinalen en nog veel meer.

We sluiten de workshops af met een kruidenthee die je zelf hebt geplukt.

Wil je als school of als leerkracht ook een keer met je klas bij ons op bezoek komen om meer te leren over natuureducatie en bushcraft dan ben je welkom.

Je kunt je aanmelden voor deze workshops bij Stichting Stad en Natuur Almere.

Al 10 jaar betrekt Stad & Natuur Almeerders bij hun groene en duurzame leefomgeving.

Een bezuiniging van 100.000 euro leidt zeker tot sluiting van locaties en stopzetten van activiteiten.

Dat is geen goed plan! Want iedereen moet de natuur van Almere dichtbij huis kunnen ontdekken en beleven.

Stad en Natuur regelt voor ons de workshops voor scholen en het is natuurlijk belangrijk dat dat door gaat in de toekomst, dus klik op de headline en  teken de petitie, steun ons en stad en natuur zodat iedereen kan genieten van natuureducatie .

1 / 3

Please reload

7482A0EB-9EA7-45D3-A778-354AECC24ADB.JPG